Over AllesCloud

AllesCloud is een snelgroeiend technologiebedrijf dat geavanceerde oplossingen voor cloud telefonie, CRM, ERP- en boekhoudsoftware aanbiedt aan organisaties in België. Wij zoeken constant naar producten die het leven van een organisatie vergemakkelijken en we bieden onze 40 jaar expertise aan bij de keuze van de juiste oplossing. Wij gaan voor digitaal en in de cloud.

AllesCloud UCaaS

AllesCloud is er zich van bewust dat in de wereld van constante evolutie ‘stilstaan’ ‘achteruitgaan’ betekent. Daarom zijn we al enige tijd aan het broeden op iets nieuws. Iets wat ons zal helpen om de evolutie te doorstaan. AllesCloud wil deze digitale evolutie niet ondergaan, we willen ze leiden. Daarom stellen we jullie met veel trots ons nieuwste product voor: AllesCloud UCaaS

Wat AllesCloud voor jou kan betekenen

UCaaS (VoIP)

Unified Communications as a Service, ook bekend als cloud telefonie, biedt UC-functionaliteiten zoals spraak- en videocommunicatie, instant messaging en content-sharing.

Exact Boekhouding

Met Exact Online heeft u alles wat u nodig heeft in één geïntegreerd online pakket. Al ruim 400.000 ondernemers maken hun ambities waar met Exact Online.

Exact Handel

Integreer order-, relatie- en voorraadbeheer met de boekhouding en geniet van uw (tijd)winst. Alles is met elkaar verbonden. Dubbel invoerwerk is verleden tijd. 

In de kijker:

Software op maat van accountantkantoren

Allescloud weet als geen ander hoe de complexe software puzzel van accountancykantoren te ontrafelen. Vertrouw op onze 40 jaar ervaring om jouw kantoor nog efficiënter te maken en gemoedsrust terug te brengen naar de werkplek.

Referenties

Een complete en flexibele oplossing, snelle implementatie en een voordelige prijs voor onze oproepen.

Prosteps

We zijn zeer tevreden met de overstap van een klassieke telefoonmaatschappij naar Allescloud. Ze hebben de overstap prima begeleid en de nodige uitleg verschaft inzake de werking. Ook blijft de kwaliteit van onze gesprekken optimaal + een duidelijke besparing in onze telefoonkosten.

Adfibo

Sinds 1 jaar VoIP gebruiker toepassing Phone2Bizz via “AllesCloud” en dit resulteert voor ons in positieve reacties. Waaronder: professioneel team met professionele uitstraling, technisch foutloos en snel, systeem is makkelijk om te beheren, aan te passen en uit te breiden. Kortom: een dikke pluim voor het team en een aanrader voor iedereen op zoek naar VoIP.

Marien Accountantskantoor

AllesCloud heeft zijn beloftes helemaal waar gemaakt; een flexibele Cloud-oplossing, 24/7 ondersteuning, transparante facturatie en tal van mogelijkheden op het vlak van integratie. Quares was op zoek naar een nieuwe telefoonoplossing en heeft met AllesCloud de juiste keuze gemaakt.

Quares Quality Real Estate Services

Sinds we samenwerken met AllesCloud is de opvolging van onze telefonie er een pak vooruit op gegaan. Ook de implementatie verliep snel en vlekkeloos. Top service!

Ferokill Ongediertebestrijding

AllesCloud; partner, meedenkend, oplossingsgericht, kennis van zaken, vooruitstrevend, goed bereikbaar, maakt beloftes waar, prettig in de omgang, Steekwoorden die bij AllesCloud horen. Wij zijn zeer tevreden met de samenwerking.

24/7 Chauffeursdiensten Het uitzendbureau voor chauffeurs
KLANTTEVREDENHEID 100%

AllesCloud in de media

Netwerken - KMOinsider

Telewerken

Nu we met zijn allen definitief meer gaan tele- of hybride werken, is het niet handig meer om je telefonie enkel op kantoor te organiseren met een fysieke telefooncentrale. Als je overstapt op mobiele communicatie (cloudtelefonie of VoIP) beschik je overal over dezelfde telefonie functionaliteiten als op kantoor. AllesCloud, een snelgroeiende aanbieder van geavanceerde oplossingen voor mobiele communicatie, stelt vandaag trots zijn nieuwe product AllesCloud UCaaS voor.
Netwerken - KMOinsider

UCaaS

Unified Communications as a Service, kortweg UCaaS, is een verzamelnaam voor cloud-gebaseerde oplossingen die alle communicatie van je bedrijf in één enkel systeem samenbrengen. “Het verzamelen van je communicatiekanalen op één platform biedt heel wat voordelen. Ik zet de belangrijkste graag op een rijtje”, stellen Rudy en Christophe Van Avermaet van AllesCloud, aanbieder van UCaaS.
Netwerken - KMOinsider

Communicatie

Als je al je zakelijke communicatiemiddelen bij elkaar telt, heb je al snel een heel lijstje: je PBX of telefooncentrale, de mobiele telefoons, je sociale media, je chatbox … “Je communicatie tools combineren biedt veel voordelen. Je wint een flink stuk efficiëntie”, stellen Rudy en Christophe Van Avermaet van AllesCloud, aanbieder van geavanceerde oplossingen voor bedrijfstelefonie.