Samenwerking

Samenwerken op hoog niveau

Samenwerken is sinds jaar en dag de sleutel tot een goed werkend bedrijf. Alleen zien we dat dit de laatste jaren steeds moeilijker geworden is door de komst van thuiswerken. Hierop wil Allescloud anticiperen om een zo compleet mogelijk UCaaS systeem aan te bieden waarin de beste communicatiemiddelen gebundeld worden. Zo voorziet het UCaaS systeem van Allescloud niet enkel telefonie, maar kan er ook gechat worden met iedereen binnen dezelfde organisatie. Ook online meetings kunnen eenvoudig opgezet worden binnen hetzelfde platform. 

Telefonie

Zelfs in het tijdperk van chat en e-mail zijn telefoongesprekken nog steeds de meest persoonlijke manier om contact te leggen. Maar nu er meer eisen aan uw werkdag worden gesteld, moet u uit elk gesprek het maximale halen.

Berichten

Drie duidelijke, intuïtieve berichtgroepen – individueel, team en bedrijfsbreed. Stuur individuele berichten via SMS of instant message. Initieer groepschats of neem deel aan openbare chatrooms. Visuele statusindicatoren laten u weten wanneer het een goed moment is om een collega een bericht te sturen.

Meetings

Nu het personeelsbestand steeds verder verspreid raakt, zijn virtuele vergaderingen een geweldige manier om barrières te slechten en samen te werken met collega’s. Allescloud UCaaS biedt u een oplossing die flexibel en intuïtief is.

Features

Geschiedenis & Voicemail
Persoonlijke IVR
Profielen en BLF
Verschillende nummers
Intranet
Beller ID

Meer weten over AllesCloud UCaaS?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat AllesCLoud UCaaS kan betekenen voor uw Organisatie.